Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ταφόπλακα στην αγορά και τις επιχειρήσεις το Μεσοπρόθεσμο


Το Μεσοπρόθεσμο δεν οδηγεί πουθενά σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του Τομέα Εμπορίου της ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων. Πιο αναλυτικά λέει: «Η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος είναι μια μάταια περιπλάνηση στο πουθενά. Η εφαρμογή του θα φέρει υπερφορολόγηση, θα κλείσει επιχειρήσεις, θα διώξει εργαζόμενους, θα μειώσει εισοδήματα, θα περικόψει μισθούς, θα υποβαθμίσει το βιοτικό μας επίπεδο, θα εξαντλήσει την αντοχή μας και στο τέλος θα μας αφήσει να καταστραφούμε.
Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται τώρα αυτό που έκρυψε από τη Βουλή ο κ. Βενιζέλος. Στην 4η επικαιροποίηση του Μνημονίου περιλαμβάνονται μέτρα και πολιτικές που δεν περικλείονται στο Μεσοπρόθεσμο, όπως οι απολύσεις μετά την ολοκλήρωση του ενός έτους εφεδρείας.
Αυτό το μέτρο θα αποτελέσει ταφόπλακα στην αγορά και τις επιχειρήσεις, με μοναδικό αποτέλεσμα την ανέχεια, τα λουκέτα και την ανεργία στα ύψη.
Καλούμε τον κ. Βενιζέλο να σταματήσει τον φλύαρο κυνισμό του και να προχωρήσει άμεσα στην επαναδιαπραγμάτευση του Μεσοπρόθεσμου με στόχο την ανάπτυξη με μέτρα που η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έγκαιρα έχει υποδείξε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου