Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ψηφοδέλτιο Επικρατείας, το οποίο έχει όλα τα χαρακτηριστικά της δυναμικής ισχυρών προσωπικοτήτων κατάρτισε ο Σαμαράς, σε αντίθεση με τον Βαγγέλη Βενιζέλο. 
Κάποιοι στην Ιπποκράτους επιμένουν ότι ο Πύρρος Δήμας ήταν πρόσωπο-έκπληξη. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ήταν … η τελευταία πρόταση-λύση στην οποία μετά από πολλές αρνήσεις που προηγήθηκαν από άλλα πρόσωπα κατέληξε τελικά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 
Οι περισσότεροι πάντως υποδέχτηκαν με επικρίσεις τον Πύρρο Δήμα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και μάλιστα ως επικεφαλής, όχι φυσικά σ’ αυτό που συμβολίζει ο ίδιος ως Ολυμπιονίκης, αλλά και σαν πολιτική προσωπικότητα. 
Ο Πύρρος Δήμας εμφανίζεται ιδιαίτερα αδύναμος, τόσο σε πολιτικούς χειρισμούς, όσο και στην πολιτική ρητορική του η οποία απλά … δεν υπάρχει. 
Αντίθετα, ο επικεφαλής της Ν.Δ. κ. Αθανασίου, είναι ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής, μια προσωπικότητα από το χώρο της Δικαιοσύνης που εκτιμούν τόσο οι συνάδελφοί του, όσο και οι πολίτες και από την πρώτη στιγμή έδωσε το πολιτικό του στίγμα δηλώνοντας ότι η πρώτη συζήτηση που έκανε με τον κ. Σαμαρά, ήταν το θέμα της αλλαγής του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου