Πέμπτη 26 Απριλίου 2012


Τις ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις της Ν.Δ., για τη διέξοδο της χώρας από την οικονομική και κοινωνική κρίση, παρουσιάζει στις συναντήσεις του με τους πολίτες του Νομού, ο υποψήφιος βουλευτής κ. Φίλιππος Σιάκας, καλώντας τους συγχρόνως να μετουσιώσουν την οργή τους σε ψήφο δημιουργική και αποφασιστική, που θα χαρίσει την αυτοδυναμία στη Ν.Δ. ώστε να υλοποιήσει το πρόγραμμά της. «Έχουμε τη λύση, χρειαζόμαστε όμως τη δική σας διαταγή για να προχωρήσουμε μπροστά. Η Ν.Δ. μπορεί να προσφέρει σε εμάς και τα παιδιά μας ένα καλύτερο αύριο, με ένα όραμα που μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Μέσα από συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις μπορούμε να αλλάξουμε σελίδα και να πάρουμε και πάλι τη θέση που αξίζουμε στον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο χάρτη. Ο κ. Σαμαράς έχει παρουσιάσει τα βήματα που θα πρέπει να γίνουν ώστε να βγούμε από το τούνελ. Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες, όποιος το αρνείται αυτό, ψεύδεται. Δεν μπορούν να γίνουν θαύματα, μόνο μέσα από σκληρή δουλειά και προσεκτικό σχεδιασμό μπορούμε να πάμε μπροστά » σημείωσε.
Ο κ. Σιάκας ζήτησε παράλληλα την στήριξη των πολιτών τονίζοντας:  «Έχω μάθει να μιλάω χωρίς υπεκφυγές και σκοπιμότητες σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς μου. Το ίδιο θα πράξω αν με τιμήσετε με την ψήφο σας και μου δώσετε την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ο πολιτικός καιροσκοπισμός
δεν είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου. Τα προσεχή χρόνια είναι καθοριστικά για όλους μας και το όραμά μου είναι να βοηθήσω πρωτίστως τη νεολαία. Δεν μπορούμε να λεγόμαστε ‘σύγχρονη Ελλάδα’ όταν ‘αναγκάζουμε’ τα παιδιά μας να ξενιτευτούν για να βρουν δουλειά. Το ‘μέλλον’ μας πρέπει να μείνει  εδώ και να ξαναβρεί τη χαμένη του ταυτότητα» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου