Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

"Για να γνωρίζουμε το μέλλον ενός τόπου, πρέπει να γνωρίσουμε τον πλούτο του"


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε, σήμερα το μεσημέρι, την Καβάλα και μετέβη στις πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου του κοιτάσματος Πρίνου – Θάσου.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το 1976, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, στην Καβάλα, είχε πει ότι για να γνωρίζουμε το μέλλον ενός τόπου, πρέπει να γνωρίσουμε τον πλούτο του.
Η παρουσία μου, σήμερα, εδώ συμβολίζει την απόφασή μου να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να γίνουν οι σωστές εξορύξεις, η άντληση πετρελαίου και φυσικού αερίου σε όλες τις ελληνικές θάλασσες και σε όλα τα ελληνικά πελάγη».
Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας
στην περιήγησή του στις πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου συνόδευε ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και ειδικός σε θέματα εξόρυξης και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων κ. Ηλίας Κονοφάγος.
Ο πρόεδρος της “Καβάλα Oil Α.Ε.”. κ. Βασίλης Παππάς, παρέδωσε στον κ. Σαμαρά ολοκληρωμένη μελέτη εκμετάλλευσης κοιτασμάτων.
Ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας επισκέφθηκε τα γραφεία της εταιρίας “Καβάλα Oil Α.Ε.” και ενημερώθηκε για την πορεία της παραγωγής των κοιτασμάτων.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου