Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Σαμαράς από Χανιά:" Οι εκλογές θα δώσουν ισχυρή κυβέρνηση"


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, κατά την περιοδεία του στο Νομό Χανίων, συναντήθηκε στο Επιμελητήριο Χανίων με τους παραγωγικούς φορείς. Στη διάρκεια της συνάντησης είχε διάλογο, μεταξύ άλλων, και για θέματα τουριστικής ανάπτυξης. Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που έχουμε να μιλήσουμε για τα καυτά προβλήματα, τα καθημερινά, και για το σχεδιασμό το δικό μας του “αύριο”, ειδικότερα για την Κρήτη και ακόμα πιο ειδικά για τα Χανιά. Θέλω να πω στους Χανιώτες ότι είμαστε δίπλα τους και να τους ζητήσω, σ’ αυτή τη δύσκολη ώρα, όπου η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει και να αλλάξει σελίδα, να είναι έτοιμοι να δώσουν μαζί τον αγώνα, αυτόν τον αναγκαίο, πέρα και πάνω από κόμματα. Για να έχουμε τη δυνατότητα για μία κυβέρνηση ισχυρή, με ισχυρή τη λαϊκή εντολή, προκειμένου να
βάλει ορισμένα πράγματα μπροστά, γιατί διαφορετικά θα μείνουμε σε ακυβερνησία».
Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς δήλωσε:
«Όποτε πηγαίνει κανείς σε μία πόλη σαν τα Χανιά, που μπορεί να είναι αιχμή ανάπτυξης και αξιοποίησης του πλούτου του πολιτιστικού, του αρχαιολογικού, του τουριστικού, θα πρέπει να είναι υποχρεωμένος, εάν θέλει να είναι προσγειωμένος, να ακούει τα επιμελητήρια, ν’ ακούει τους ανθρώπους της αγοράς, ν’ ακούει την πιάτσα. Και είναι ο μόνος τρόπος, προκειμένου κανείς όχι να διαμορφώνει άποψη, απλά για το σήμερα ή το αύριο, αλλά να φτιάχνει κι ένα σχέδιο για το μεθαύριο για τα παιδιά μας.
Αυτό έκανα τώρα εγώ. Μίλησα με τους ανθρώπους της αγοράς, ήταν τιμή μου και χαρά μου και βγαίνω πολύ πιο πλούσιος σε γνώσεις απ’ όταν μπήκα».
Ερώτηση: κ. Πρόεδρε, είμαστε λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Δυο κουβέντες. Είστε αισιόδοξος;   
ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ: «Πάρα πολύ. Οι εκλογές θα δώσουν το αποτέλεσμα που θέλει ο ελληνικός λαός, δηλαδή μία κυβέρνηση ισχυρή, ώστε να μπορεί να κυβερνηθεί ο τόπος στα δύσκολα». 

1 σχόλιο:

  1. ΟΣΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΣΤΕΣ, ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

    ΓΙ ΑΥΤΟ

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή