Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Προεκλογική δραστηριότητα Φίλ.Σιάκα


Εθιμοτυπική επίσκεψη στους Αστυνομικούς Διευθυντές Ηπείρου και Ιωαννίνων κ.κ. Δημήτρη Τσακνάκη και Βασίλη Θεοχάρη αντίστοιχα και στον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Φίλιππος Σιάκας, στα πλαίσια επαφών του με φορείς της περιοχής.
Ο κ. Σιάκας εξήρε το έργο της Αστυνομικής Διεύθυνσης υπογραμμίζοντας ότι οι άνδρες της αστυνομίας είναι αποτελεσματικοί, πάντα με την κατάλληλη καθοδήγηση. «Είναι αλήθεια ότι κάνετε ό, τι είναι δυνατόν για να αισθανόμαστε ασφαλείς. Γνωρίζω ότι το αντικείμενό σας δεν είναι καθόλου εύκολο και θέλω να σας ευχαριστήσω» τόνισε.
Στη συνέχεια ο κ. Σιάκας μετέβη στην Περιφέρεια Ηπείρου όπου ενημερώθηκε εκτενέστερα για τα ζητήματα που απασχολούν το 2ο βαθμό της Αυτοδιοίκησης και επεσήμανε ότι είναι υποχρέωση της πολιτείας να δώσει τους απαραίτητους πόρους για την εύρυθμη λειτουργία της, πάντα προς όφελος των πολιτών. «Έχουν περάσει πολλές αρμοδιότητες στην Αυτοδιοίκηση χωρίς να συνοδεύονται από τους ανάλογους πόρους. Αυτό καθιστά δυσχερές το έργο σας, με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις να ταλαιπωρούνται οι πολίτες χωρίς να
είναι δική σας η ευθύνη και να μην μπορούν να υλοποιηθούν σημαντικά έργα» σημείωσε χαρακτηριστικά συγχαίροντας παράλληλα, τόσο την Περιφερειακή Αρχή, όσο και τους υπαλλήλους του Διοικητηρίου για την άψογη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Στο μεταξύ, ο κ. Σιάκας συνεχίζει τις συναντήσεις του με τους πολίτες του Νομού ενώ προχθές το βράδυ πραγματοποίησε ομιλία στην Ελεούσα. Ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε στις θέσεις της Ν.Δ. για όλους τους τομείς και δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων. «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Αξίζει τον κόπο να διαβούμε όλοι μαζί το δρόμο των προκλήσεων και της ανάπτυξης, πάντα με την αίσθηση περί δικαίου και τη διάθεση για  αλλαγές και ανατροπές. Με πίστη θα τα καταφέρουμε. Γιατί το μέλλον περιμένει τις νέες γενιές. Σε ό, τι με αφορά, μπορώ να εγγυηθώ ότι δε θα σας απογοητεύσω. Αν δεν κάνουμε τώρα την ανατροπή θα έχουμε να κατηγορήσουμε μόνο τον εαυτό μας. Αν όχι τώρα, που μας έχουν οδηγήσει σε αυτή την επικίνδυνη στενωπό, πότε; Αν όχι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ποιος;» κατέληξε ο κ. Σιάκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου