Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ – ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΩΑΝΝΙTΩΝ κ. ΦΙΛΙΠΠΑ ΦΙΛΙΟ


Το Δήμαρχο Ιωαννιτών κ. Φίλιππα Φίλιο επισκέφτηκαν σήμερα (Δευτέρα 30/4) υποψήφιοι και στελέχη της ΔΡΑΣΗΣ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στον Ν. Ιωαννίνων, κάνοντας μία εκτενή και εποικοδομητική συζήτηση. 
Όπως ανέφερε ο κ. Φίλιος ανεξάρτητα με το αν συμφωνεί η διαφωνεί κανείς με το πρόγραμμα της ΔΡΑΣΗΣ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, οι θέσεις της είναι ξεκάθαρες και η εφαρμογή τους μπορεί να δώσει άμεσα αποτελέσματα. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «τα μισά να κάναμε από αυτά που προτείνετε θα είχαμε λύσει πολλά προβλήματα της χώρας». 
Ο προτάσεις μας στοχεύουν στην καλυτέρευση της ζωής του συνόλου των Ελλήνων. Τα μέχρι σήμερα επιτεύγματα του κ. Στέφανου Μάνου, όπως δημιουργία των πρώτων παιδικών σταθμών, των πρώτων πεζόδρομων, των πρώτων παραδοσιακών οικισμών, της υποχρεωτικής κατασκευής θέσεων στάθμευσης στις νέες πολυκατοικίες, τη θεσμοθέτηση ανώτατου συντελεστή δόμησης για περιορισμό της τσιμεντοποίησης των πόλεών μας, συνιστούν εγγύηση ότι η είσοδος στη Βουλή της ΔΡΑΣΗΣ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ θα συμβάλει αποφασιστικά στην βελτίωση της καθημερινότητάς μας. 
Αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα στα οποία η χώρα μας μπορεί να στηρίξει μια μακροχρόνια προοπτική ανάπτυξης είναι “τα τρία Π” Περιβάλλον, Πολιτισμός, Παιδεία. Οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης μπορούν να συμβάλουν στους ανωτέρω τομείς αρκεί να έχουν επαρκή χρηματοδότηση. Στο πρόγραμμά μας προτείνουμε την κατάργηση κάθε φόρου στην κατοχή ακίνητης περιουσίας εκτός από ανταποδοτικό τέλος χρηματοδότησης των ΟΤΑ. 
Κλείνοντας τη συζήτηση με τον κ. Δήμαρχο τον διαβεβαιώσαμε ότι και την τελευταία εβδομάδα πριν την Κυριακή των εκλογών η ΔΡΑΣΗ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεσμεύεται να μην επιβαρύνει με απορρύπανση την εικόνα των πόλεων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου