Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Το Travel Channel International στα Ιωάννινα


Στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στο Ζαγόρι βρίσκεται από χθες το βράδυ  το Travel Channel International μετά από πρόσκληση του ΕΟΤ.
Ο ΕΟΤ στα πλαίσια της τουριστικής προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό, έχει προσκαλέσει στην Ελλάδα το δορυφορικό κανάλι Travel Channel International. Το κανάλι αυτό εκπέμπει σε 118 χώρες, σε 20 διαφορετικές γλώσσες και υπολογίζεται ότι το πρόγραμμά του μεταδίδεται σε περίπου 60 εκατομμύρια νοικοκυριά. Έτσι ο ΕΟΤ αποφάσισε την υλοποίηση διαφημιστικής ενέργειας με το συγκεκριμένο κανάλι που θα περιλαμβάνει:
- Τη δημιουργία 5 θεματικών μικρών  films διάρκειας 60 δευτερολέπτων που θα αφορούν 5 θεματικές εμπειρίες για την Ελλάδα υπό την καθοδήγηση του ΕΟΤ.
Η προβολή των θεματικών films θα είναι 910 φορές και θα διαρκέσει 3 μήνες. Παράλληλα το διάστημα αυτό θα μεταδίδονται και άλλα προγράμματα που αφορούν την Ελλάδα από τις πρόσφατες παραγωγές του καναλιού.
-Θεματικό Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στην Ελλάδα
Κατά τη διάρκεια της καμπάνιας, το πρόγραμμα του Travel Channel θα είναι για ένα Σαββατοκύριακο εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένο στην Ελλάδα, με προβολή των πιο πρόσφατων παραγωγών του καναλιού για τη χώρα μας. Παράλληλα θα προβάλλονται και τα 5 θεματικά  films
-. Διαγωνισμός

•Το Travel Channel International θα  προβεί στην παραγωγή ενός σποτ διαγωνισμού 30 δευτερολέπτων (competition film 30’’) το οποίο και θα προβληθεί 300 φορές για ένα μήνα κατά τη διάρκεια της τρίμηνης καμπάνιας. 
Επιπλέον ο ΕΟΤ θα παραλάβει όλο το υλικό της παραγωγής, ελεύθερο δικαιωμάτων προς το κανάλι για τη περαιτέρω χρήση του.
Ο  Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, σε συνεργασία με τον Δήμο Ζαγορίου, στον οποίο είχε γίνει σύσκεψη κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην περιοχή, προχώρησαν στην υλοποίηση των προτάσεων των φορέων και προσκάλεσαν το τηλεοπτικό συνεργείο στο Ζαγόρι. Έτσι μια θεματική ενότητα θα αφορά παραδοσιακούς οικισμούς στην Ελλάδα – τουρισμό υπαίθρου, με κύριο στόχο το Ζαγόρι.  Έγιναν λήψεις γεφυριών, οικισμών και κυρίως της χαράδρας του Βίκου από την Οξυά.
Θεωρώντας  αυτή την ενέργεια ως την πιο σημαντική έως  σήμερα για την προβολή της περιοχής μας σε παγκόσμιο επίπεδο, ο ΕΟΤ και ο Δήμος Ζαγορίου ευχαριστούν όλους όσους συνέβαλαν σ’ αυτή την προσπάθεια και κυρίως  το ξενοδοχείο ``ΜΑΧΑΛΑΣ`` για την παροχή φιλοξενίας και  το τουριστικό γραφείο `` ROBINSON TRAVEL`` για την άριστη ξενάγηση από την κ. Κατερίνα Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου