Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

"Eπαγγελματίας βουλευτής o Καμμένος"


"O Καμμένος είναι καρεκλοκένταυρος και ανεπάγγελτος"

Σε εκπομπή του ΣΚΑΙ εμφανίστηκε η Φωτεινή Πιπιλή, βουλευτής της Α' Αθηνών και μίλησε -όπως είπε- με το θάρρος της γνώμης της για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τον οποίο χαρακτήρισε ανεπάγγλετο και επαγγελματία πολιτικό, ενώ δήλωσε σκληρή με τους "Καμμένους" και τους "συνδικαλισταράδες"
Πιο συγκεκριμένα η Φωτεινή Πιπιλή, απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε:
"όχι μόνο εξεθράφη στη ΝΔ ο κ. Καμμένος, αλλά είναι πυλώνας αυτού του σαθρού πολιτικού συστήματος που σας ανέφερα προηγουμένως. Είναι για μένα ένα πολύ κακό παράδειγμα πολιτικού και
το λέω με όλο το θάρρος της γνώμης και εδώ με καλύπτει και η βουλευτική ασυλία που συζητάγαμε νωρίτερα, ότι όταν από 28 χρονών είσαι ανεπάγγελτος και μπαίνει και γίνεσαι απο το 1993 επαγγελματίας Βουλευτής, καρεκλοκένταυρος, υπουργός, έχεις τα πολιτικά σου γραφεία, έχεις μπει στο κόλπο με τους διορισμούς, με τα ρουσφέτια, λυπάμαι αλλά δε νομιμοποιείσαι να παρουσιάζεσαι ως εξάγγελος της κάθαρσης. Ήμουν πάντα σκληρή με τους Καμμένους και τους συνδικαλισταράδες, όταν ακόμη ως ενεργή δημοσιογράφος είχα και εκπομπή στον ΣΚΑΙ. Δεν τα λέω τώρα αυτά απο κομματική αντιπαλότητα. Όταν, λοιπόν, μπει κάποιος στο βιογραφικό του κ. Καμμένου θα διαπιστώσει με έκπληξη οτι δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι επαγγελματίας βουλευτής απο το 1993"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου