Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Επίσκεψη Σιάκα στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου


Τη μεγάλη σημασία που έχει, για ολόκληρη την περιφέρεια Ηπείρου, η παρουσία της Συνεταιριστικής Τράπεζας επεσήμανε κατά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κώστα Ζωνίδη, ο υποψήφιος βουλευτής κ. Φίλιππος Σιάκας.
Η ανοδική πορεία του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος κάνει υπερήφανους όλους τους Ηπειρώτες, που νιώθουν την σιγουριά της «δικής τους τράπεζας». Ο κ. Σιάκας συνεχάρη το Δ.Σ. της Τράπεζας αλλά και όλους τους εργαζόμενους για τη σπουδαία δουλειά που επιτελούν και σημείωσε μεταξύ άλλων: «Όλοι οι Ηπειρώτες είμαστε υπερήφανοι για την πορεία της Συνεταιριστικής μας τράπεζας, της τράπεζας που κατάφερε, μέσα σε λίγα χρόνια, με σκληρή δουλειά, να ξεχωρίσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων».
Παράλληλα, ο κ. Σιάκας συνεχίζει
τις επαφές του με τους πολίτες του Νομού που του επισημαίνουν την ανησυχία τους για την οικονομική κατάσταση. «Βιώνουμε όλοι τον κατήφορο της καθημερινότητάς μας, με φτώχια, δυσκολίες και ταλαιπωρία για όλους τους πολίτες. Μας πονάει η εικόνα μιας χώρας που μαραζώνει. Η ανεργία, ειδικά στους νέους ανθρώπους και στις γυναίκες έχει φτάσει στα ύψη. Δε θα δεχόμουν όμως να είμαι υποψήφιος με τη Ν.Δ. αν δεν πίστευα πραγματικά ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει, ότι υπάρχει ελπίδα. Δε θα επιχειρούσα να εμπλακώ σε έναν τέτοιο αγώνα αν η αγωνία μου γι’ αυτό το Νομό δεν ήταν τόσο μεγάλη. Μπορούμε όμως να πάμε μπροστά. Η ανάπτυξη και η πρόοδος είναι για μένα ένα προσωπικό στοίχημα, μία μεγάλη πρόκληση. Θα κάνω ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να δημιουργηθούν ευκαιρίες, να δώσουμε δουλειά και προοπτική…» κατέληξε ο κ. Σιάκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου