Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Καραμανλής: Δίνουμε τον αγώνα με τη ΝΔ και τον Σαμαρά


Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στελέχη και φίλοι του κόμματος, στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη χθες.
Ο πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε με υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ. Ο κ. Καραμανλής παρείχε νέα στήριξη στον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά. «Δίνουμε τον αγώνα μέχρι τελευταία στιγμή με τη ΝΔ και τον Α. Σαμαρά», φέρεται να δήλωσε, σημειώνοντας πως για να κυβερνηθεί ο τόπος, το βράδυ των εκλογών πρέπει να υπάρξει νικητής.
Ο πρώην πρωθυπουργός αστειεύτηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής και του είπε ότι περιμένει από αυτόν οδηγίες για την προεκλογική εκστρατεία, ενώ χαιρέτισε όλους τους υποψήφιους ξεχωριστά και αντάλλαξε λίγες κουβέντες με τον καθένα. Παρών ήταν και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, στον οποίο ο κ. Καραμανλής είπε ότι οι δυο τους ήταν από τους πιο παλιούς στην αίθουσα.
Νωρίτερα, κατά την υποδοχή του πρώην πρωθυπουργού, υποψήφιοι και απλοί ψηφοφόροι είχαν κλείσει την οδό Μητροπολίτου Ιωσήφ, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου