Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ Ν∆


Με την ελληνική οικονοµία σε καθίζηση, τους πολίτες να αδυνατούν να ανταποκριθούν στα επώδυνα µέτρα και τους συνεχείς φόρους που βάζει η κυβέρνηση προκειµένου να καλύψει τα λάθη και την ανικανότητά της, το συγκροτηµένο κυβερνητικό  πρόγραµµα και οι ρεαλιστικές προτάσεις της Ν∆ που  παρουσίασε ο Αντώνης Σαµαράς από το βήµα της ∆ΕΘ, αποτελούν το µοναδικό φάρο ελπίδας απέναντι στο ζοφερό µέλλον που επιφυλάσσει για τους πολίτες η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Ενωτικός, «όλοι µαζί κινδυνεύουµε και όλοι µαζί θα σωθούµε», ο Αντώνης Σαµαράς απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό. ∆εν µπήκε στη λογική των ψεύτικων παροχών αλά «λεφτά υπάρχουν», αντιθέτως παρουσίασε την πραγµατικότητα αναλύοντας την φορολογική και τη διοικητική µεταρρύθµιση που θα πραγµατοποιήσει προκειµένου η χώρα να ξεφύγει από τον σκόπελο της οικονοµικής καταστροφής. Καλώντας σε συστράτευση όλους τους Έλληνες,
απέδειξε για µια ακόµη φορά ότι η λογική των εκβιαστικών διληµµάτων, των απειλών για χρεοκοπία, του διχασµού και του κοινωνικού αυτοµατισµού που θέτει την κοινωνία απέναντι στον εαυτό της, δεν έχει καµία σχέση τη Ν∆ και τον τρόπο που πρόκειται να κυβερνήσει. Αντιθέτως αυτού του είδους οι τακτικές και επιπλέον η συστηµατική παραπληροφόρηση, όπως συνέβη και µε το ύψος του ελλείµµατος του 2009, το οποίο «µαγειρεύτηκε» σύµφωνα µε τις καταγγελίες των στελεχών της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, φέρουν την υπογραφή της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Μιας κυβέρνησης σε κατάσταση πανικού, η οποία βρίσκεται αντιµέτωπη µε τα τραγικά αδιέξοδα που η ίδια δηµιούργησε και επιχειρεί µέσα από τη νέα καταιγίδα µέτρων, να καλύψει την παροµοιώδη ανικανότητά της. Η παταγωδώς αποτυχηµένη πολιτική του ΠΑΣΟΚ δεν διαλύει µόνο την οικονοµία αλλά και τον κοινωνικό ιστό οδηγώντας τους Έλληνες στην εξαθλίωση, δηµιουργώντας απογοήτευση και πυροδοτώντας εκρήξεις.
Για τη Νέα ∆ηµοκρατία πρώτιστο πολιτικό καθήκον αποτελεί η αποκατάσταση της αλήθειας. Ο Αντώνης Σαµαράς ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι οι ρεβανσισµοί είναι έξω από τη λογική του ωστόσο οι Έλληνες πρέπει να µάθουν γιατί φτάσαµε στο µνηµόνιο.
Η ώρα που οι Έλληνες πρέπει να πάρουν τη µοίρα τους στα χέρια τους έφτασε και αυτό απαιτεί συστράτευση και ξεκάθαρη εντολή στον Αντώνη Σαµαρά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου