Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Αθωώθηκε και σώθηκε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ αθωωθήκαν για τα στημένα παιχνίδια, όχι όμως και ο Αστέρας Τρίπολης, που υποβιβάζεται στην Football League. Πριν λίγη ώρα εξέδωσε τις αποφάσεις η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, αφού νωρίτερα είχαν απολογηθεί οι τρεις ΠΑΕ.
Παράλληλα, σύμφωνα με την απόφαση θα στερηθεί τη δυνατότητας ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για 3 χρόνια ο Γιώργος Μποροβήλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση ελήφθη βάσει του άρθρου 21 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Αυτό σημαίνει βέβαια ότι η Σούπερ Λιγκ έχει πλέον 13 ομάδες, ενώ κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τα αποτέλέσματα που σημειώθηκαν τις προηγούμενες αγωνιστικές.
Τέλος να αναφερθεί ότι η απόφαση είναι εφέσιμη και θεωρείται βέβαιο ότι οι Αρκάδες θα προσφύγουν στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.
Η συγκεκριμένη επιτροπή, παρ' ότι το άρθρο 21 προβλέπει μόνο υποβιβασμό, είχε μετατρέψει σε αφαίρεση βαθμών την αντίστοιχη ποινή υποβιβασμού των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας. Σ΄ αυτό το δεδικασμένο θα «ποντάρει» και η πελοποννησιακή ομάδα προκειμένου να αθωωθεί.
Για λογαριασμό του ΠΑΣ είχε απολογηθεί ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος υποστήριξε ο Αγγελής είναι μάνατζερ και δεν έχει σχέση με την ΠΑΕ, ενώ θετική αναφορά για την Γιαννιώτικη ομάδα έκανε και ο Αλέξης Κούγιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου