Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Νίκησαν τα Γιάννενα B.C. στο μικρό τελικό


Στον μικρό τελικό του τουρνουά της Βόνιτσας  τα ΓIANNENA Β.C.  κέρδισαν τον ΑΣΤΕΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ με 83 – 79. Η ομάδα μας έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ και έφτασε εύκολα στην νίκη, ενώ η διαφορά στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου έφτασε μέχρι και τους 22 πόντους.
Η  ομάδα της Λάρισας που να σημειωθεί είναι και το μεγάλο φαβορί για άνοδο στον Βόρειο όμιλο της Γ Εθνικής, έχει πολύ υψηλότερο budget, και αγωνίζονται εκεί πολλοί γνωστοί παίκτες που στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες,  ενώ μεταξύ των άλλων αγωνίζεται και ο Λάππας με πολλά χρόνια συμμετοχή σε ομάδες της Α1 ενώ έχει κατακτήσει και κύπελλο Corats με τον Αρη Θεσσαλονίκης.
Ο   προπονητής  της ομάδας κ. Τάκη Παππάς στο φιλικό αυτό είχε στην διάθεση του και τον αρχηγό της ομάδας Βαγγέλη Αυγερινό ο οποίος δεν αγωνίσθηκε το Σάββατο και ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα αφού σε 20 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 26 πόντους με 6 τρίποντα.  Κατά την διάρκεια του αγώνα ο προπονητής δοκίμασε διάφορα σχήματα, ενώ το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο  χρησιμοποίησε τους  νεαρούς παίκτες της ομάδας , συνέπεια αυτού του γεγονότος ήταν να πέσει η διαφορά στο τέλος  του αγώνος.
Να σημειωθεί ότι και στο παιγνίδι του Σαββάτου αλλά και της Κυριακής δεν αγωνίσθηκαν  ο Τόνης και ο Χαντέλης , ενώ την Κυριακή δεν αγωνίσθηκε ο Τσουμάνης.
 ΓIANNENA Β.C.  :  Μιχαήλ 2, Πρέντζας 2, Φυραρίδης , Κοντός 5(1) , Γιωτάκης 7 , Αγγέλης 8 , Μάκης 10 , Τάσσης 5 , Πανταζής 4 , Μπαρτζόκας 13 , Αυγερινός 26(6)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ :  Ριζήνος 3, Αθανασόπουλος 24 , Χαιρετίδης 2 , Κυρίτσης 3 , Κολιούμπας 2 , Γκαμπέτας 4 , Ζούμπας 23 , Τριανταφύλλου , Πάσχος 5 , Λάππας 9 , Σουλιώτης 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου