Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Πήραν "διαζύγιο" Μπακογιάννη - Κιλτίδης

Επιβεβαιώθηκαν πριν λίγη ώρα οι φήμες για επικείμενες αποχωρήσεις βουλευτών από το κόμμα της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, καθώς ανακοινώθηκε η πρώτη, του Κώστα Κιλτίδη. Απομένει να επιβεβαιωθεί αν ο βουλευτής προσχωρήσει στο ΛΑ.Ο.Σ.
Το ρεπορτάζ, σύμφωνα με το site της "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ" είναι το εξής:
«Ο βουλευτής Κώστας Κιλτίδης μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας την ενημέρωσε ότι δεν ανήκει πλέον στο κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας». Tα παραπάνω αναφέρει ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα ο κ. Κιλτίδης ασκούσε κριτική για την οργανωτική δομή του κόμματος. Ο βουλευτής Κιλκίς δεν συμμετείχε στην κρίσιμη χθεσινή συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου της ΔΗ.ΣΥΜ. που συζητήθηκε η στάση που θα τηρούσε το κόμμα στην ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο, ενώ είχε ανακοινώσει από το βήμα της Βουλής ότι θα ψήφιζε «παρών». Παρά το γεγονός ότι την ίδια στάση τήρησαν και οι άλλοι συνάδελφοί του στη Βουλή που μετέχουν στη Δημοκρατική Συμμαχία, μετά την ψηφοφορία έκανε γνωστή την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Δημοκρατική Συμμαχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου