Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Με επιτυχία η εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων


Με επιτυχία έγινε χθες το απόγευμα η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Τομέας Εθελοντισμού της ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων με θέμα «Δωρεά Οργάνων- Μεταμοσχεύσεις» στο Συνεδριακό Κέντρο του ΔΙΚΕΠΠΕΕ στη Δουρούτη. Πλήθος κόσμου από κάθε κοινωνική ομάδα συγκεντρώθηκε για να ενημερωθεί. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι αντιπεριφερειάρχες Οδυσσέας Πότσης και Παντελής Κολόκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άννα Ασημακοπούλου και Βασίλης Βλέτσας.
Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Γιάννης Παπαθανασίου ο οποίος τόνισε τη σημασία του εθελοντισμού στη δωρεά οργάνων και τις μεταμοσχεύσεις. Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η Γραμματέας Εθελοντισμού και ΜΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Α Θες/νίκης κα Έλενα Ράπτη .Ακολούθησαν ο Διευθυντής και Αναπληρωτής Καθηγητής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του ΠΓΝΙ Σπύρος Βούλγαρης, ο Επίκουρος Καθηγητής χειρουργικής και μεταμοσχεύσεων κ. Μιχάλης Μήτσης, καθώς και ο ψυχίατρος κ. Φώτης Μωρόγιαννης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν αποσπάσματα της ισπανικής ταινίας «Esperanza», τμήμα εκπομπών της ΝΕΤ στις οποίες φιλοξενήθηκε ο Κώστας Γρίμπιλας, δημοσιογράφος και λήπτης της καρδιάς του Αυστραλού Ντουζόν Ζάμιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου