Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις


Οι κτηνοτροφικοί συνεταιρισμοί της Ηπείρου και το Σωματείο εργαζομένων στη ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους πρόκειται να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση –αποκλεισμό του λιμανιού της Ηγουμενίτσας  την Δευτέρα  4 Ιουλίου και από ώρα 19:00 μ.μ. έως 22:00μμ.
Το μέλλον της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ είναι συνυφασμένο με το μέλλον της ελληνικής κτηνοτροφίας και με το μέλλον της περιφέρειας Ηπείρου, γι αυτό και τονίζουμε την ανάγκη η ΔΩΔΩΝΗ να διατηρήσει το χαρακτήρα της και να συνεχίσει να λειτουργεί σύμφωνα με τις ιδρυτικές καταστατικές της δεσμεύσεις:
Να στηρίζει το εισόδημα των παραγωγών γάλακτος
Να συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη της Ηπείρου
Η ΔΩΔΩΝΗ είναι περιουσία του Ελληνικού λαού και όχι της ΑΤΕ Bank, η οποία ως κρατική τράπεζα την περίοδο, που ιδρύθηκε η ΔΩΔΩΝΗ, αποτέλεσε απλώς ένα εργαλείο άσκησης πολιτικής από την πολιτεία στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας. Έχει κερδίσει πολλά μέχρι σήμερα η ATE Bank με τη συμμετοχή της στη ΔΩΔΩΝΗ από τον ιδρώτα και το μόχθο των κτηνοτρόφων και των εργαζομένων. Τώρα, όμως, πρέπει να αφήσει έξω από τους σχεδιασμούς της κάθε σκέψη για ξεπούλημα της γαλακτοβιομηχανίας.
Καλούνται όλοι οι νέοι, κτηνοτρόφοι, εργαζόμενοι και φορείς της ευρύτερης περιοχής του Νομού Θεσπρωτίας αλλά και όλης της Ηπείρου τη ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ και ώρα 19:00 μ.μ. στην είσοδο του λιμανιού της Ηγουμενίτσας
για να βροντοφωνάξουμε στους κυβερνώντες ότι
η «ΔΩΔΩΝΗ»
ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ 
ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου