Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Γιατί κανένα ζήτημα δεν έχει επιλυθεί στο Δήμο Ιωαννιτών;


Στον τομέα των έργων, ο Φιλ. Φίλιος παραδέχθηκε χθες, ότι δεν υπάρχουν λεφτά, όχι μόνο για να εκτελεστούν νέα, αλλά ούτε και για να αποπληρωθούν προηγούμενα!
«Η ΣΑΤΑ έχει υπογραφεί από το Μάιο, αλλά ακόμη δεν έγινε κατανομή στους Δήμους. Αυτό πρακτικά στερεί τη δυνατότητα αποπληρωμής έργων, πρόβλημα που γίνεται πιο σοβαρό λόγω και της σοβαρής καθυστέρησης που σημειώνεται στην πληρωμή έργων που ήταν ενταγμένα στο πρόγραμμα «Θησέας» ανέφερε.
Έτσι, δικαιολογημένα χθες κύκλοι της αντιπολίτευσης στο Δήμο σχολίαζαν, ότι αφού φως για νέα έργα δεν υπάρχει στον ορίζοντα, ας φροντίσει τουλάχιστον ο Φιλ. Φίλιος να συντηρήσει όσα έγιναν επί Δημαρχίας Ν. Γκόντα.
Εντύπωση, βέβαια, προκαλεί το γεγονός, ότι ο Δήμαρχος επέλεξε αυτό το χρονικό διάστημα να κάνει δηλώσεις για τα ζητήματα της πόλης, τη στιγμή που κανένα από αυτά δεν έχει επιλυθεί ή έστω μερικώς προωθηθεί!
Το χθεσινό Δελτίο Τύπου από τη Δημοτική Αρχή, μάλλον αναφερόταν στο κύριο θέμα του «Πρωινού Λόγου.» της Παρασκευής (24 Ιουνίου) με τίτλο «6μηνη απραξία στο Δήμο Ιωαννιτών» και όπου παρουσιάζονταν όσα δεν έγιναν στα Γιάννινα τους πρώτους έξι μήνες της θητείας της νέας Δημοτικής Αρχής.
Βέβαια ο Δήμαρχος δεν είπε λέξη για τις πρόσφατες δηλώσεις του Αντιδημάρχου του Δημήτρη Νάστου, ο οποίος δημόσια ομολόγησε την έλλειψη συνεννόησης και συνεργασίας μεταξύ των στελεχών της Δημοτικής Αρχής.
Για το θέμα των συνεχών διακοπών νερού στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου, ο Φιλ. Φίλιος δεν έδωσε καμία πειστική απάντηση στους κατοίκους που αντιμετωπίζουν το οξύ αυτό πρόβλημα. Τα.. έριξε στη ΔΕΗ, τονίζοντας ότι φταίνε οι διακοπές ρεύματος που γίνονται αυτές τις ημέρες, οι οποίες και έχουν ως αποτέλεσμα να κόβεται το ρεύμα και στα αντλιοστάσια του ΣΥΔΚΛΙ.
Γιατί όμως ο Δήμαρχος, σε συνεργασία με τους αρμόδιους Φορείς, δεν κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να τοποθετηθούν για παράδειγμα γεννήτριες στα αντλιοστάσια, για να μην μένουν για ώρες χωρίς νερό οι συμπολίτες μας;

Πηγή: Πρωινός Λόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου