Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Τάζουν «λαγούς με πετραχήλια» στους διαφωνούντες βουλευτές


Καραμπινάτη κοροϊδία του πρωθυπουργού και του νέου τσάρου της οικονομίας, οι οποίοι προκειμένου να μην καταψηφιστεί από κάποιους βουλευτές το μεσοπρόθεσμο, και πέσει η παραπαίουσα κυβέρνηση, τους λένε ότι θα πάει λίγο πίσω το ξεπούλημα της  ΔΕΗ και ΕΥΑΘ και οι βουλευτές φαίνεται πως ικανοποιούνται! Δηλαδή υποκρίνονται και αλληλοκοροϊδεύονται, μιας και είναι γνωστό πως και οι δύο ΔΕΚΟ περιλαμβάνονται στο μεσοπρόθεσμο, ότι δεν θα ξεπουληθούν ΔΕΗ και ΕΥΑΘ.
Δηλαδή επιχειρούν με ψεύτικες υποσχέσεις  να κοροϊδέψουν τους πολίτες και να άρουν τις αντιρρήσεις κάποιων βουλευτών και να υπερψηφιστεί τελικά το μεσοπρόθεσμο – σφαγείο την Τετάρτη το μεσημέρι χωρίς απώλειες για το κυβερνών κόμμα.
Για το λόγο αυτό, ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος συνάντησε στη Βουλή τον βουλευτή Κοζάνης, Αλέκο Αθανασιάδη που έχει δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο λόγω της περαιτέρω ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ.
Σήμερα «κληρώνει» και για τον Θωμά Ρομπόπουλο ο οποίος χθες πέρασε από το γραφείο του  Βενιζέλου και μένει να δούμε αν …επείσθη ο βουλευτής Θεσσαλονίκης. Ειδικά όμως για τον Ρομπόπουλο τίποτα δεν θα μας εκπλήξει μιας και την μια δηλώνει ότι θα καταψηφίσει, την άλλη ότι θα παραιτηθεί, την άλλη πόσο αναγκαίο είναι το μεσοπρόθεσμο και χθες τον ακούσαμε να λέει  ότι το σκέπτεται κι ότι σήμερα στη βουλή θα μάθουμε τις αποφάσεις του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου