Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Δεν αγαπούμε φίλους, που μας αγαπούν με λόγια


Επιστολή π. Βουλευτή Ιωαννίνων Ελευθέριου Καλογιάννη προς Ομπάμα
"Κε ΠΡΟΕΔΡΕ,
Δείπνο προς τιμήν της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ παραθέσατε στο Λευκό Οίκο.
Κατά το δείπνο, απονείματε το «Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας», στην κα Μέρκελ για την εντυπωσιακή σταδιοδρομία της, καθώς μεγάλωσε στην κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία και έγινε η πρώτη γυναίκα Καγκελλάριος. Είναι πραγματική Ηρωίδα και της αξίζει κάθε τιμή και έπαινος.
Εύγε κ. Πρόεδρε.
Παράλληλα θυμηθήκατε και την «ανεμόεσσα» Ελλάδα και υποβάλατε στην κα Μέρκελ την παράκληση αυτή να βοηθηθεί, για ν’ αποφύγει την βεβαία χρεοκοπία …
Σας ευχαριστούμε κ. Πρόεδρε.
Λόγοις όμως, φιλούσαν ού στέργω φίλην έλεγε η Αντιγόνη στην Ισμήνη.
Δεν αγαπούμε «φίλους» που μας αγαπούν με λόγια κ. Πρόεδρε, αλλά με έργα … και έργα δεν βλέπουμε.
Αν πράγματι κ. Πρόεδρε, πονάτε για τη δύστυχη Ελλάδα, που τόσα πολλά προσέφερε στην ανθρωπότητα, θα μπορούσατε να επιλύσετε το «Κυπριακό» που ταλανίζει τη χώρα μας και τον Κυπριακό λαό, μισό και πλέον αιώνα.
Αν πράγματι στεναχωρείστε κ. Ομπάμα για την κατάντια της μικρής Ελλάδας, θα μπορούσατε να επιλύσετε το κατ’ εξοχήν Εθνικό μας θέμα, το «Μακεδονικό» και θα απονείματε στον Κώστα Καραμανλή
το «Μετάλλιο της Ελευθερίας» για την γενναιότητα που επέδειξε, με το Ιστορικό ΟΧΙ που είπε στον προκάτοχό σας, στη Ρουμανία, για την ακεραιότητα της χώρας του. Νομίζουμε ότι του άξιζε, παρόμοιος έπαινος, γιατί και ο Καραμανλής όπως και η Μέρκελ για τα ιδανικά της πατρίδας των αγωνίζονται. Αντί του μάννα όμως τον ποτίσατε χολήν και ταπεινώσατε ολόκληρη τη χώρα μας, ώστε να πάρει από τότε τον κατήφορο, χωρίς γυρισμό…
Και μερίδιο ευθύνης έχετε και Σεις κε Πρόεδρε, με τους εδώ Αμερικανοτρεφείς Έλληνες που το παίζουν Σοσιαλμαρξιστικά … γιατί νομίζουν ότι οι αριστεροί τρώνε ακόμη κουτόχορτο.
Ευελπιστούμε ότι δεν είναι αναμεμιγμένη οι μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής, στην απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, με σκοπό τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής και τ’ ανοίγματα που έκανε, προς τις Ανατολικές χώρες.
Αν πράγματι κ. Ομπάμα ενδιαφέρεστε πραγματικά για την Ελλάδα, που καθημερινά ταπεινώνεται με τις συνεχείς παραβιάσεις των φίλων και συμμάχων σας Τούρκων στο Αιγαίο, θα μπορούσατε να κουνήσετε το μικρό σας δακτυλάκι και να εδραιώσετε τη γαλήνη και την ηρεμία στην περιοχή μας.
Προτιμάτε όμως όπως φαίνεται, τις παραγγελίες των PHANTOM οι οποίες γονάτισαν οικονομικά τη χώρα μας.
Τέλος, κ. Πρόεδρε, με όλο το σεβασμό που τρέφουμε στο πρόσωπό σας οι περισσότεροι Έλληνες, διερωτώμεθα, αφού δεν ημπορείτε να επιλύσετε τα παραπάνω απλά, μικρά και δίκαια προβλήματα, προς χάριν της φίλης και συμμάχου σας Ελλάδος, προβλήματα που είναι της απολύτου αρμοδιότητάς σας και μάλιστα αδαπάνως, πως θ’ αντιμετωπίσετε τα σύνθετα, σοβαρά και κρίσιμα προβλήματα της χώρας σας;
Όπως το συνεχώς διογκούμενο δημόσιο χρέος και τα δυσθεώρητα κρατικά ελλείμματα, που αποτελούν πραγματική ανησυχία για την Αμερικανική οικονομία και με μαθητική ακρίβεια οδηγούν στην ελεγχόμενη χρεωκοπία της Αμερικής;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου